Andebryst i sky med oliven
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/mad/hovedretter/2012/10/41-andebryst-i-sky-med-oliven-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Opskrift på andebryst i sky med oliven
2 andebryster
5 bl. husblas
5 dl andefond
1 gl. fyldte oliven
Brøndkarse
Steg andebrysterne 8 min. på hver side ved jævn varme og lad dem afkøle. Sæt husblassen i blød i koldt vand og smelt den i andefonden. Skær andebrysterne i skiver og læg halvdelen i bunden af et lille fad. Halvér olivenerne og fordel dem over andeskiverne. Læg resten af andeskiverne over og hæld andefonden ved. Stil fadet på køl i mindst et par timer, til skyen har sat sig. Server med brøndkarse, flute og salat.
Madopskrift: Karen Madsen
Find flere opskrifter her...
Ristede asparges med andebryst
Stegt gråand med honningæbler
Krydret landand
Fjerkræleverpostej med portvinssky
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop